Behöver du hjälp med din marknadsföring?
– Men kanske inte tillräckligt mycket för att anställa någon på 100%

 
Huxa AB erbjuder olika timpaket beroende på hur pass mycket hjälp du behöver. Vill du kicka igång marknadsföringen nästa kvartal, varför inte ha en leverantör som finns där för dig!

Det som ingår i timpaket kan vara alltifrån annonser, broschyrer, böcker, tidningar, webbsidor, fotografering eller kanske förberedelser inför mässa med foldrar, visitkort, rollups, vepor eller mässmonter. Hör av dig så får vi se vad jag kan hjälpa dig med.
 


Tjänster

Grafisk formgivning

Att nå ut till kunderna, det är vad det handlar om. Alla företagare, stora som små, förstår vikten av att synas men det kan vara avgörande på vilket sätt man syns.

Företagets grafiska profil ska enkelt och effektivt kunna berätta för kunden vad det är för typ av företag och varför kunden ska välja just ditt företag framför dina konkurrenter. Din grafiska profil ska visa vad du står för och genomsyra allt ditt marknadsföringsmaterial.

Webbdesign

Hemsidor, Webbshoppar, Webbanners, Bildbehandling, Rådgivning

Oavsett om du är nystartad eller etablerad måste du synas på webben. I dagens samhälle är det viktigt att dyka upp högt i sökresultaten. Huxadesign kan hjälpa dig med en enkel webbsida som innehåller enbart den viktigaste informationen eller en stor webbshop för att kicka igång försäljningen i den digitala världen på riktigt.

Hör av dig så får vi se vad jag kan göra för dig.

Trycksaker

Visitkort, broschyrer, kataloger, ljuslådor, affischer, vepor, rolluper, inbjudningskort, kuvert, bokomslag, magasiner, tidningar

Huxadesign har kontakt med många leverantörer som kan trycka precis allt du behöver för din marknadsföring, i bästa möjliga kvalitet.

Med 15 års erfarenhet av formgivning av trycksaker och upphandlingar med diverse tryckerier kan Huxadesign erbjuda dig service från A-Ö, inklusive fotografering för ditt marknadsföringsmaterial.

FotograferingSmyckesfotografering, Porträttfotografering, Miljöfotografering, Gruppfotografering, Produktfotografering

Att Huxadesign även kan erbjuda fotografering underlättar enormt för dig som kund.

Att enbart behöva ta kontakt med en och samma leverantör för att ta fram ditt marknadsföringsmaterial sparar inte bara tid för dig utan också pengar.

Med flera års erfarenhet av produktfotografering kan Huxadesign erbjuda kvalitetsbilder av din produkt för användning i antingen trycksaker eller på webben.