Behöver du hjälp med din marknadsföring?
– Men kanske inte tillräckligt mycket för att anställa någon på 100%

 
Huxa AB erbjuder olika timpaket beroende på hur pass mycket hjälp du behöver. Vill du kicka igång marknadsföringen nästa kvartal, varför inte ha en leverantör som finns där för dig!

Det som ingår i timpaket kan vara alltifrån annonser, broschyrer, böcker, tidningar, webbsidor, fotografering eller kanske förberedelser inför mässa med foldrar, visitkort, rollups, vepor eller mässmonter. Hör av dig så får vi se vad jag kan hjälpa dig med.
 


Tjänster

Grafisk formgivning

Att nå ut till kunderna, det är vad det handlar om. Alla företagare, stora som små, förstår vikten av att synas men det kan vara avgörande på vilket sätt man syns.

Företagets grafiska profil ska enkelt och effektivt kunna berätta för kunden vad det är för typ av företag och varför kunden ska välja just ditt företag framför dina konkurrenter. Din grafiska profil ska visa vad du står för och genomsyra allt ditt marknadsföringsmaterial.

Webbdesign

Hemsidor, Webbshoppar, Webbanners, Bildbehandling, Rådgivning

Oavsett om du är nystartad eller etablerad måste du synas på webben. I dagens samhälle är det viktigt att dyka upp högt i sökresultaten. Huxadesign kan hjälpa dig med en enkel webbsida som innehåller enbart den viktigaste informationen eller en stor webbshop för att kicka igång försäljningen i den digitala världen på riktigt.

Hör av dig så får vi se vad jag kan göra för dig.